Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Νεκρό έμβρυο οκτώ μηνών, μετά από την επίθεση των ΜΑΤ στην μητέρα του

Σε φιάσκο άνευ προηγουμένου εξελίσσεται για την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου η υπόθεση με το ΧΥΤΑ της Κερατέας. Αυτή την στιγμή φαίνεται ότι η σοβαρότητα του προβλήματος, ξεπερνάει για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ακόμη και την υπόθεση της τρομοκρατίας η οποία είναι ανοιχτή πληγή εδώ και πολλά χρόνια για το ελληνικό κράτος.

Από ότι φαίνεται όμως, η αδιαλλαξία του κ. Παπουτσή και οι “δυναμικές επεμβάσεις” των ΜΑΤ, μέσα στο χωριό, μέσα στα σπίτια των κατοίκων, στις αυλές τους, στα σοκάκια του χωριού, έφεραν και τον πρώτο νεκρό. Ακόμη έναν νεκρό, στην “καριέρα” του κ. Παπουτσή μετά τους δεκάδες νεκρούς του «Σάμινα».

Ο λόγος για ένα έμβρυο, οκτώ μηνών, του οποίου η μητέρα απέβαλλε. Όπως μας μεταφέρουν πηγές από την περιοχή, η νεαρή μητέρα, βρέθηκε έξω από το σπίτι της, αντιμέτωπη με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Όπως μαθαίνουμε από κατοίκους που βρέθηκαν εκεί, παρόλο που η ίδια – φυσικά και λόγω “ενδιαφέρουσας” δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να έχει εμπλοκή στα επεισόδια, ήταν αρκετά άτυχη για να δεχτεί τα δακρυγόνα, με τα οποία οι “πραιτοριανοί” του κ. Παπουτσή πλημμύρισαν την περιοχή. Τα επεισόδια, όπως μαθαίνουμε, έλαβαν χώρα ακριβώς μπροστά από το σπίτι της νεαρής γυναίκας.

http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/2884-2011-02-15-20-46-59

http://crimesonair.blogspot.com/2011/02/blog-post_3484.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου